Clubul divorţaţilor de lux rămaşi în declaraţia de avere goală

Fără casă, fără casă de vacanţă, fără maşină şi fără tablouri. Cristina Andone l-a lăsat pe Bogdan Olteanu în declaraţia de avere nudă: fostul şef al Camerei Deputaţilor declară, ca unică posesiune lumească, un card de credit.

3 afișări
Imaginea articolului Clubul divorţaţilor de lux rămaşi în declaraţia de avere goală

Clubul divorţaţilor de lux rămaşi în declaraţia de avere goală

Noile declaraţii de avere completează galeria politicienilor rămaşi lefteri după divorţ. Campion este ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, pe care partajul l-a transformat în cel mai sărac membru al Guvernului.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici