Coldea - generalul copil al Imparatului Traian

Asa cum am aratat in urma cu cateva zile, seful statului, alias Player-Imparat, alias Imparatul Traian, si-a plantat oameni loiali in functii cheie din SRI, SIE, DGIA, SPP, STS, CNI si DSN, reusind sa-si subordoneze un intreg imperiu format din zeci de mii de oameni care sunt specializati in culegere de informatii, interceptari, realizare de analize si sinteze si influentarea unor decizii la nivel politic, economic si social, direct sau prin inter­mediari.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Coldea - generalul copil al Imparatului Traian

Coldea - generalul copil al Imparatului Traian

Oamenii de incredere pe care Basescu i-a numit prin toate serviciile secrete si mi­nisterele Apararii si Internelor raspund in orice moment la telefonul rosu pentru a executa ordinele legale sI ilegale in aceeasi masura.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici