Comisarii politici

Senatul a decis infiintarea comisiei Hayssam, instrument care ar urma sa descopere implicatiile institutiilor statului in fuga din tara a teroristului sirian si a demnitarilor care se fac vinovati.

1 afișare
Imaginea articolului Comisarii politici

Comisarii politici

Comisia a cerut desecretizarea tuturor probelor din dosar, aflat in cursul judecatii, desi acesta este un atribut al CSAT. Raportul comisiei va fi prezentat la finalul lunii octombrie, adica chiar in preajma campaniei electorale pentru alegerile generale.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici