COMISIA SPECIALĂ A CITIT DOSARELE „MITREA“ ŞI „NĂSTASE“

Comisia prezidenţială pentru analizarea sesizărilor cu privire la săvârşirea de infracţiuni de către membri ai Guvernului în timpul mandatului s-a întrunit, ieri, la Palatul Cotroceni, pentru a decide soarta dosarelor „Năstase“ şi „Mitrea“. În şedinţa de ieri s-a început lecturarea materialelor cuprinse în dosarele primite de comisie odată cu cererea adresată Preşedinţiei de conducerea DNA în legătură cu începerea urmăririi penale împotriva lui Adrian Năstase şi a lui Miron Mitrea.

1 afișare
Imaginea articolului COMISIA SPECIALĂ A CITIT DOSARELE „MITREA“ ŞI „NĂSTASE“

COMISIA SPECIALĂ A CITIT DOSARELE „MITREA“ ŞI „NĂSTASE“

Dosarul lui Adrian Năstase este al treilea constituit, după 2004, pe numele fostului premier PSD. Dosarul lui Miron Mitrea are legătură cu acelaşi dosar în care este cercetat şi fostul premier Adrian Năstase. Conform DNA, Mitrea este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, instigare la fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici