Comnord Bucureşti, perla lui Creţeanu, a scăzut de 80 de ori pe Bursă de la maximul din 2007

Afacerile Comnord au ajuns la 5 mil. euro în primele nouă luni ale lui 2010, de la 80 mil. euro în 2007 compania trecând pe pierdere.

10 afișări
Imaginea articolului Comnord Bucureşti, perla lui Creţeanu, a scăzut de 80 de ori pe Bursă de la maximul din 2007

Comnord Bucureşti, perla lui Creţeanu, a scăzut de 80 de ori pe Bursă de la maximul din 2007

Sorin Creţeanu, unul dintre asociaţii miliardarului bucureştean Gabriel Popoviciu, era un personaj aproape necunoscut publicului până în 2007, când acţiunile principalei companii de construcţii pe care o controlează, Comnord Bucureşti (COSC), au sărit de zece ori pe piaţa RASDAQ, transformându-l dintr-o dată în unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri de pe Bursă.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici