Concedieri la AVAS

„In facultate, erau petreceri cu colegii de an, cum e si normal. Eu n-am fost la niciuna. Nu ieseam cu colegii pentru ca aveam complexul studentului, venit din provincie. Am trait cu complexul asta foarte multi ani, terminasem facultatea cand am iesit prima oara cu sotul meu intr-un loc in care veneau multe persoane publice”, a declarat pentru Tabu, Elena Udrea in ultimul numar. De asemenea aceasta a mai precizat ca nu era deloc o femeie cu sex-appeal si umbla in niste rochii pana la pamant. Nu stim daca familia i-a inspirat aceasta „moda” insa aceasta mai adauga: „Cred ca aveam cea mai lunga uniforma din liceu si nu puteam niciodata sa calc din acest motiv. Tot timpul se rupea pe lateral si trebuia mama sa o coasa”.

1 afișare
Imaginea articolului Concedieri la AVAS

Concedieri la AVAS

Cat despre relatia cu parintii a celei mai curajoase femei din politica aflati ca acestea erau foarte sticte. „N-am avut acel gen de relatie in care sa discuti anumite lucruri, cum cred ca se intampla astazi pentru ca acum copiii sunt educati altfel. Dar asa erau vremurile. Noi stiam ca sunt lucruri pentru oameni mari care nu se discuta cu parintii, si nu discutam. Multe lucruri firesti nu le-am discutat cu mama decat foarte tarziu, cand plecasem de mult de acasa. Dupa ce terminasem facultatea, eram pe picioarele mele. Dar si atunci cu atentie si reticenta”, a mai marturisit Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici