Condamnări la kilogram!

Scărmănarea vămilor va fi urmată şi de finalizarea dosarelor unor „grei” ai politicii ajunşi în Justiţie. Zvonul pe temă avansează şi un termen limită: sfârşitul lunii iunie şi începutul lui iulie. Atunci cînd, în contextul MCV (Mecanismul de Cooperare şi Verificare), se va analiza situaţia României şi Bulgariei, iar o concluzie negativă va duce la amînarea aderării la Schengen.

8 afișări
Imaginea articolului Condamnări la kilogram!

Condamnări la kilogram!

Adică taman perioada în care partenerii noştri europeni vor analiza din nou starea Justiţiei mioritice. Care trebuie să dea serioase semne de îndreptare, dacă vrea să ia corigenţa. Situaţie în care nişte sentinţe date în dosarele "grele" ale neamului politic ar putea drege cât de cât busuiocul românesc.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici