Consens pentru Justiţie nepolitizată

Reprezentanţii partidelor parlamentare prezenţi ieri la consultările de la Cotroceni pe tema raportului CE pe justiţie au fost de acord că România trebuie să iasă de sub monitorizarea Comisiei Europene.

1 afișare
Imaginea articolului Consens pentru Justiţie nepolitizată

Consens pentru Justiţie nepolitizată

La consultările de la Palatul Cotroceni, PSD a fost reprezentat de Mircea Geoană, Victor Ponta şi Adrian Severin, PNL de Teodor Meleşcanu, Cristian David şi Alexandru Chiuariu, PDL de Emil Boc şi Theodor Stolojan, PRM de Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Funar şi Lucian Bolcaş, UDMR a fost reprezentat de Kelemen Hunor, Marton Arpad şi Laszlo Borbely, iar PC de Daniela Popa, Sergiu Andon şi Bogdan Ciucă.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici