Conspiratia Carrefour-Auchan

Politicienii francezi au facut interventii pe cai politice la Bruxelles in sprijinul supermarke­turilor cu capital francez (Carrefour, Auchan), pentru ca acestea sa capete avantaje compe­titio­nale in Romania.

7 afișări
Imaginea articolului Conspiratia Carrefour-Auchan

Conspiratia Carrefour-Auchan

Guvernul Romaniei a cedat presiunilor si, in urma unei scrisori primite de la Directoratul General pentru Competitie (DGC) din cadrul Comisiei Europene a renuntat sa mai publice in Monitorul Oficial o Ordonanta deja adoptata. OG reglementa activitatea supermarketurilor si adopta "Codul bunelor practici", convenit de supermarketuri impreuna cu producatorii, furnizorii si sindicatele din industria agroalimen­tara. Textul va fi probabil modificat dupa dictarea Carrefour, cel mai mare retailer din Romania, in timp ce guvernantii se incurca in minciuni, incercand sa justifice slugarnicia fata de Bruxelles. Lanturile de magazine doresc o legislatie care sa le intareasca pozitia de forta pe piata, in dauna producatorilor si consumatorilor romani.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici