Constructorii se dau cu capul de prag

Avântul înregistrat de piaţa imobiliară autohtonă este serios pus în pericol de criza acută a forţei de muncă existentă în sectorul construcţiilor.

1 afișare
Imaginea articolului Constructorii se dau cu capul de prag

Constructorii se dau cu capul de prag

Laurenţiu Plosceanu, preşedintele Asociaţiei Române a Antreprenorilor în Construcţii (ARACO), a subliniat că o parte dintre proiectele imobiliare care au fost deja anunţate se confruntă cu riscul de a nu putea fi puse în practică, din cauza lipsei de capital uman şi tehnic din cadrul companiilor de profil. "Există riscul supraîncălzirii pieţei, pentru că firmele de construcţii nu pot face faţă lucrărilor pe care le-au contractat", a precizat ieri Plosceanu, în cadrul unui forum organizat de agenţia Mediafax. Acesta a precizat că ARACO primeşte deja semnale de la companii care nu pot realiza proiectele, din cauza lipsei de forţă de muncă şi a suportului tehnic necesar pentru astfel de lucrări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici