Consuelo, din nou gravidă

Pentru că soţia sa este din nou însărcinată, internaţionalul Adrian Mutu va petrece Crăciunul şi Revelionul acasă, la Florenţa. Ei ascultă sfatul medicilor, care i-au interzis lui Consuelo să circule în această perioadă pe distanţe mari cu avionul. Pentru a nu fi însă departe de familiile lor, ei vor fi gazdele propriilor părinţi. Frumoasa dominicană, Consuelo, care şi-ar fi dorit să petreacă acest sfârşit de an la Miami, acolo unde familia Mutu deţine o frumoasă reşedinţă, a dat deja iama în magazine pentru a cumpăra cadouri pentru fiecare membru al familiei.

3 afișări
Imaginea articolului Consuelo, din nou gravidă

Consuelo, din nou gravidă

În afară de părinţii celor doi, este aşteptat pentru câteva zile şi Mario, fiul lui Mutu din prima căsătorie. Pe lângă darurile de rigoare cu care îşi vor întâmpina părinţii, Consuelo vrea să îi surprindă pe părinţii lui Adi şi cu ceva delicatese culinare specific româneşti, reţete pe care le obţine chiar de la mama fotbalistului prin intermediul Internetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici