Consultanta si auto ataca topul salariilor din 2010

Salariul mediu in Romania va ajunge in 2010 in jurul valorii de 490 de euro, ceea ce inseamna ca ritmul de crestere a castigurilor din urmatorii trei ani va fi sub jumatate din cel inregistrat in perioada 2004-2007, rezulta dintr-o ampla analiza a Business Standard.

1 afișare
Imaginea articolului Consultanta si auto ataca topul salariilor din 2010

Consultanta si auto ataca topul salariilor din 2010

Veniturile vor mai creste cu procente spectaculoase doar pentru pozitiile de entry-level sau pentru muncitorii necalificati (25-30% pe an), unde diferentele care ne despart de restul Europei sunt inca foarte mari. In cazul pozitiilor de top management, ritmul de crestere va fi de maximum cinci-zece procente anual.“Salariile la nivel de middle si top management sunt deja aliniate celor din Vest. In urmatorii trei ani, se va resimti o crestere semnificativa pentru zona de salarii a celor fara experienta, care la nivel local sunt remunerati mult sub Occident”, spune Panos Manolopoulos, managing partner al firmei de resurse umane Stanton Chase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici