Contrabandă cu epoleţi

Un adevărat război subteran şi de gherilă este în plină desfăşurare la frontierele de vest ale României. Totul a început în urmă cu două săptămâni când, "întâmplător", în cadrul unei razii, poliţiştii de frontieră bănăţeni au descoperit, într-o clădire dezafectată din imediata apropiere a PCTF Moraviţa, un depozit clandestin de ţigări netimbrate. La prima strigare, 1.500 de cartuşe, în valoare de aproximativ 50.000 RON! La a doua strigare, problema a căzut direct în braţele şefului de punct, cms. Doru Măgdălin, deşi acesta se afla în concediu medical de mai bine de o lună.

1 afișare
Imaginea articolului Contrabandă cu epoleţi

Contrabandă cu epoleţi

Surse din serviciile secrete susţin că manevra de la Moraviţa are legătură cu o altă captură impresionantă de ţigări de contrabandă, descoperită la sfârşitul lunii iulie a.c., de această dată de poliţiştii de la IPJ Timiş. La vremea respectivă, ofiţerii bănăţeni au dat buzna în două depozite clandestine de la marginea oraşului, confiscând peste 8.000 de cartuşe de ţigări, în valoare totală de 250.000 RON. Şi acum vine partea cea mai interesantă! Conducerea IPJ Timiş nu confirmă şi nici nu infirmă faptul că transportatorii ţigărilor de contrabandă sunt… poliţiştii de frontieră!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici