Cooperativa "Tancul si tunul"

Un proiect de lege al PSD incearca sa stearga datorii de peste 53 milioane euro acumulate de firmele de stat din industria de aparare.

1 afișare
Imaginea articolului Cooperativa "Tancul si tunul"

Cooperativa "Tancul si tunul"

Proiectul prevede infiintarea unei agentii coordonatoare, care va selecta furnizori unici pentru fiecare domeniu strategic, rezultati din asocieri, divizari sau fuziuni intre firme, de stat sau private.
Desi Guvernul a respins proiectul, el are sanse sa fie adoptat deoarece Consiliul Legislativ al Parlamentului l-a avizat favorabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici