Copiii care fac copii, gunoiul de sub preş al guvernanţilor

Fetiţele violate şi însărcinate au devenit parte din realitatea cotidiană a României. Statisticile surprind rece, în cifre, dinamica unui fenomen dramatic: nu mai puţin de 30.000 de fetiţe, cu vârste de la 9 ani în sus, descoperă sexul odată cu buchea cărţii.

1 afișare
Imaginea articolului Copiii care fac copii, gunoiul de sub preş al guvernanţilor

Copiii care fac copii, gunoiul de sub preş al guvernanţilor

Un astfel de caz este şi tragedia unei fetiţe de numai 12 ani, din Medgidia, care a fost violată de iubitul mamei sale şi este însărcinată în 8 săptămâni. Realitatea crudă a fost descoperită de tatăl biologic al fetiţei, care, împreună cu asistenţii sociali, a decis că cea mai bună soluţie în acest caz ar fi avortul. Dacă sarcina ar fi depăşit 14 săptămâni, avortul nu s-ar fi putut face în România din cauza legislaţiei. Legislaţie care ar fi trebuit să fie schimbată după ce o ţară întreagă a asistat neputincioasă la drama unei alte fetiţe de 11 ani care a rămas însărcinată după ce a fost violată de propriul unchi şi a trebuit să mergă în Anglia pentru a a face avortul.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici