Copiii lui Busuioc sunt in pericol?

Costel Busuioc traieste sub spectrul fricii ca ii vor fi rapiti cei patru copii, motiv pentru care, de la castigarea concursului 'Hijos de Babel', se ocupa de formalitatile necesare pentru a-si duce intreaga familie in Spania.

5 afișări
Imaginea articolului Copiii lui Busuioc sunt in pericol?

Copiii lui Busuioc sunt in pericol?

Cel putin asa sustine Maria Tufaru, batrana in varsta de 79 de ani la care familia lui 'Pavarotti din Carpati' locuieste de doi ani, in comuna timiseana Ghilad.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici