Copiilor nevăzători li s-a furat şi dreptul la educaţie

Aproximativ 60 de copii nevăzători, din mai multe judeţe ale ţării, care învăţau la Şcoala pentru Deficienţi de Vedere (clasele I-VIII) au fost trimişi acasă chiar de către directoarea generală a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC), Isabela Hurjui, pentru că nu s-au mai găsit bani şi pentru ei.

1 afișare
Imaginea articolului Copiilor nevăzători li s-a furat şi dreptul la educaţie

Copiilor nevăzători li s-a furat şi dreptul la educaţie

Elevii au fost pur şi simplu alungaţi imediat după festivitatea de deschidere, de către DGASPC, pe motiv că primăria sectorului 2 nu mai are bani pentru a le asigura masa şi cazarea acestor copii.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici