Copilotul Victor Ponta venea la cursele de raliu cu elicopterul

În patru ani de raliu, cuplul Ponta-Keleti a tocat aproape 1 milion de euro. În 2003, Ponta îl anchetase pe Umbrărescu, cel care, mai târziu, avea să-i devină sponsor.

9 afișări
Imaginea articolului Copilotul Victor Ponta venea la cursele de raliu cu elicopterul

Copilotul Victor Ponta venea la cursele de raliu cu elicopterul

În 2003, Organismul de Luptă Anti Fraudă (OLAF) sesiza Guvernul Adrian Năstase despre anumite beneficii pe care oameni de afaceri români, nominalizaţi, între care şi Dorinel Umbrărescu, le-ar fi avut din partea autorităţilor române. În urma acestor relaţii strânse, OLAF sesiza faptul că aceşti potentaţi locali, în special din Bacău, aveau uşile deschise la contracte din bani publici. Cel care a fost trimis de către Năstase să ancheteze sesizarea OLAF a fost nimeni altul decât Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici