Copilul găsit care n-a dispărut niciodată

Constituţia României îi garantează dreptul la viaţă, la învăţătură şi la asistenţă medicală. Lulu are 11 ani şi n-a auzit în viaţa lui de Constituţie. "E o piaţă, nu?". Nu ştie să citească, nu ştie unde va dormi la noapte şi nici dacă vreunui suflet de pe lumea asta îi pasă de el. Ce fac autorităţile române pentru el? Nimic.

1 afișare
Imaginea articolului Copilul găsit care n-a dispărut niciodată

Copilul găsit care n-a dispărut niciodată

Mic de statură şi slăbuţ, pare cu trei ani mai mic. Tuşeşte. Rupt, ca fumătorii cărora le plâng plămânii după o ţigară. Şi-n vreme ce se joacă Tom şi Jerry pe calculator, scapă câte-o înjurătură. Pe Lulu nu l-a vrut nimeni. Nici mama care l-a adus pe lume, nici bunica ce-l creştea, nici măcar poliţia brenduită cu "siguranţă şi încredere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici