Corb la Corb nu-si scoate ochii. Magistratii lui Gorbunov vor fi «spalati» de colegii din CSM

Judecatoarea Maria Nicola si procurorul Marius Vladoianu, responsabili cu eliberarea din penitenciar a basarabeanului Serghei Gorbunov, au toate sansele sa fie gasiti nevinovati de catre inspectorii CSM care verifica modul in care au actionat in aceasta cauza, spun surse din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

1 afișare
Imaginea articolului Corb la Corb nu-si scoate ochii. Magistratii lui Gorbunov vor fi «spalati» de colegii din CSM

Corb la Corb nu-si scoate ochii. Magistratii lui Gorbunov vor fi «spalati» de colegii din CSM

Cu toate ca seful CSM, Virgil Andreies, a cerut luarea unor masuri drastice, judecatorii vor face front comun in plen, aparandu-si colegii. “Scaparea” lor este certificatul medico-legal de glaucom. Disputa pe marginea posibilitatii tragerii la raspundere disciplinara sau penala a unui magistrat suspectat de indatorirea defectuoasa a atributiilor de serviciu este luata in calcul in acest caz.

 

Citeste toata sirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici