«Corina a fugit de-acasă de frica bătăilor»

“E o destrăbălată care-şi vinde trupul pe nimica toată. Ne-a îmbolnăvit copiii şi bărbaţii de sifilis!”. Aşa obişnuiesc să răspundă sătenii din Popeni, atunci când sunt chestionaţi în legătură cu povestea celei care a devenit cunoscută opiniei publice sub numele de “prostituata de 12 ani din Vaslui”. Puţini ştiu însă că în spatele poveştii de pe urma căreia fetiţa s-a ales cu această etichetă se ascunde de fapt o dramă cumplită, trăită la intensitate maximă de un copil necăjit care şi-a pierdut mult prea devreme inocenţa, din cauza unor părinţi degeneraţi.

1 afișare
Imaginea articolului «Corina a fugit de-acasă de frica bătăilor»

«Corina a fugit de-acasă de frica bătăilor»

Pe una dintre uliţele întortocheate ale satului vasluian Popeni (comuna Zorleni), se înalţă privirii trecătorului o căsuţă, ale cărei ziduri dărăpănate sunt gata, gata să se prăbuşească la pământ. Aici s-a născut, în urmă cu 12 ani, Corina C., fetiţa care, nu cu mult timp în urmă, a declanşat un scandal monstru. Despre ea s-a spus, cu dispreţ, în repetate rânduri, în ultimele săptămâni, că este “o desfrânată” prin patul căreia s-au perindat în ultimii 4 ani băieţi de 12-13 ani, adulţi, dar şi bătrâni a căror vârstă trece de pragul de 70 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici