Corpul de Control de la MDRT cere prefectului de Iaşi să pună capăt ilegalităţilor de la Palas

Încet-încet începe să se facă lumină în jurul afacerii ilegale Palas de la Iaşi, ieşind la iveală combinaţia de interese dintre politicieni locali, autorităţi şi oameni de afaceri decişi să facă profit chiar cu riscul distrugerii celui mai important simbol al Moldovei, Palatul Culturii.

5 afișări
Imaginea articolului Corpul de Control de la MDRT cere prefectului de Iaşi să pună capăt ilegalităţilor de la Palas

Corpul de Control de la MDRT cere prefectului de Iaşi să pună capăt ilegalităţilor de la Palas

După ce am atras atenţia, la începutul lunii iunie, că există o anumită complicitate între Inspectoratul Judeţean de Construcţii şi ilegalităţile din jurul acestui proiect, Ministerul Dezvoltării, în subordinea căruia se află Inspectoratul de Stat în Construcţii, a decis, pe 7 iulie, să ia poziţie şi să trimită Corpul de Control al ministrului pentru a verifica activitatea şefului IJC Iaşi, Valerică Andronache, şi pe cea a subordonaţilor acestuia.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici