Coşmar în Bucegi

În seara de 22 noiembrie, Ana Maria şi Andrei au dispărut fără urmă în Valea Caraimanului. De atunci încoace, familia se chinuieşte să mute munţii din loc ca să-i poată îngropa creştineşte. Lacrimile de la început le-au încremenit, durerea a alunecat în adânc, iar în privirea goală nu le-a rămas decât expresia luptei surde pe care o duc cu cei pe care vor să-i convingă să le aducă copiii acasă.

10 afișări
Imaginea articolului Coşmar în Bucegi

Coşmar în Bucegi

Cu fiecare zi ce trece se găsesc tot mai puţini voluntari, iar salvamontiştii se ocupă mai mult cu declaraţiile de presă decât să-i caute. Andrei Jora împlinise 24 de ani cu o lună în urmă, Ana Maria Coman urma să împlinească 24 de ani la trei zile de la dispariţie. Erau colegi, studenţi la facultatea de Psihologie a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti. Toate părerile exprimate până acum afirmă că cel mai probabil au fost surprinşi de o avalanşă. După câteva zile a fost clar pentru toată lumea, chiar şi pentru familie, că orice şansă de supravieţuire a devenit egală cu zero, având în vedere condiţiile meteo. Singurul lucru pentru care s-au mai rugat a fost să-i găsească pentru a-i putea îngropa cum se cuvine.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici