Cosmote s-a inteles la pret cu Zapp: putin peste 200 mil. €

Cosmote Group (Grecia), care detine in Romania al treilea operator de telefonie mobila, a agreat cu Saudi Oger, proprietarul Zapp, termenii financiari ai tranzactiei, precum si aspectele comerciale majore in urma carora operatorul elen isi va consolida puternic prezenta pe piata telecom din Romania, au declarat pentru Business Standard surse apropiate discutiilor.

3 afișări
Imaginea articolului Cosmote s-a inteles la pret cu Zapp: putin peste 200 mil. €

Cosmote s-a inteles la pret cu Zapp: putin peste 200 mil. €

Potrivit acestora, cele doua parti s-au inteles si asupra celui mai important element - pretul, grecii urmand sa plateasca “putin peste 200 mil. euro”, pret care poate fi ajustat in functie de evolutia indicatorilor financiari pana la obtinerea avizelor necesare de la Consiliul Concurentei, respectiv Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, avize necesare pentru closingul (inchiderea) tranzactiei.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici