Costiniu, Căşuneanu şi Locic au ajuns şi ei pe „tubulatura“ lui Voicu

Avea dreptate şi Voicu atunci cånd spunea că odată cu arestarea sa s-a deschis ţeava. Ieri a venit şi rândul celorlalţi. Preşedintele Secţiei Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Florin Costiniu, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore de către procurorii DNA alături de oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu în dosarul de corupţie al senatorului Cătălin Voicu.

5 afișări
Imaginea articolului Costiniu, Căşuneanu şi Locic au ajuns şi ei pe „tubulatura“ lui Voicu

Costiniu, Căşuneanu şi Locic au ajuns şi ei pe „tubulatura“ lui Voicu

Primul reţinut din lotul de ieri a fost omul de afaceri Marius Locic, care după ce a primit ordonanţa de reţinere a fost condus încătuşat în arestul Poliţei Capitalei.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici