Craiova ar putea juca fără antrenor cu Steaua! Detalii INCREDIBILE despre situaţia din Bănie

Piţurcă a fost suspendat, apoi demis oficial, locul acestuia fiind luat de către Nicolo Napoli.Conform lui Mircea Rădulescu, preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Craiova nu are nici în momentul de faţă tehnician, oficialii olteni "uitând" să depună contractul italianului la FRF!

4 afișări
Imaginea articolului Craiova ar putea juca fără antrenor cu Steaua! Detalii INCREDIBILE despre situaţia din Bănie

Craiova ar putea juca fără antrenor cu Steaua! Detalii INCREDIBILE despre situaţia din Bănie

Nemulţumit de situaţie, "Riciu" îi avertizează pe conducătorii din Bănie că noul antrenor nu va putea sta pe bancă în Liga I. "Nicolo Napoli nu are niciun contract trimis la FRF până în acest moment. Asta dă de înţeles că probabil nici nu a semnat cu Universitatea Craiova. Este spre binele lui să aducă contractul, pentru că Mititelu oricând îi poate spune că nu mai are nevoie de serviciile lui şi a muncit degeaba în Antalya", a dezvăluit Mircea Rădulescu pentru ProSport.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici