Credibilizarea institutiilor statului

Am mai spus-o. Dezbaterile politice din aceasta campanie electorala au fost, in majoritate, puerile. Subiectul principal, faptul ca anul 2009 va fi unul posibil crucial pentru Romania, a fost eludat sau trecut pe un plan secund.

4 afișări
Imaginea articolului Credibilizarea institutiilor statului

Credibilizarea institutiilor statului

Premisele sunt urmatoarele: orizontul contextului international nu este deloc senin. Pe cerul patriei se aduna norii grei ai revendicarilor sindicale, care probabil vor incepe sa tune si sa fulgere imediat ce zapada se va topi. In aceste conditii lupta pentru putere, dusa la modul primitiv cu care avem de-a face, denota o inconstienta ingrijoratoare. Singurul fel in care Romania poate face fata furtunilor care se preconizeaza este cladirea unor institutii ale statului solide.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici