Creditul în străinătate, cursă cu obstacole

Deşi la prima vedere un credit de la o bancă din străinătate pare o idee bună, după ce faci calculele costurilor nu mai arată aşa de avantajos.

1 afișare
Imaginea articolului Creditul în străinătate, cursă cu obstacole

Creditul în străinătate, cursă cu obstacole

Creditul ipotecar necesită a fi garantat, iar garanţia constă atât în proprietatea ce urmează a fi cumpărată cu finanţarea obţinută, sau cu o proprietate existentă, cât şi cu un depozit care să fie deschis la respectiva bancă din străinătate. Astfel că acea bancă trebuie convinsă să facă un drum în România pentru evaluarea bunului gajat.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici