Crima morala

Traian Basescu nu a promulgat Legea Pensiilor, in ciuda afirmatiilor tuturor politicienilor din PD-L care, cu o zi in urma, declarau ca presedintele nu are niciun motiv sa trimita legea inapoi la Parlament. Motivul oficial al deciziei este ca Traian Basescu nu este de acord ca atat femeile cat si barbatii sa se pensioneze la varsta de 65 de ani.

6 afișări

Recent, presedintele afirma fara nicio reticenta ca nu are nimic impotriva ideii ca femeile si barbatii sa se pensioneze la aceeasi varsta. In acest context, explicatia cea mai plauzibila a comportamentului presedintelui consta in dorinta domniei sale de a evita declansarea procedurii de suspendare.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici