Criminalul Oprescu - direct responsabil de tragedia de la Giuleşti

Cea mai mare parte a presei romåneşti s-a lansat ieri în dezbaterea cazului tragediei la de Maternitatea Giuleşti, trăgånd în plin în medici. Toată lumea se face însă a uita că adevăratul responsabil al dramei de la Giuleşti este Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, în grija căruia se află (şi) spitalul Giuleşti.

10 afișări
Imaginea articolului Criminalul Oprescu - direct responsabil de tragedia de la Giuleşti

Criminalul Oprescu - direct responsabil de tragedia de la Giuleşti

Drama de la spital a fost generată de harababura administrativă instituită de cånd Oprescu a luat în grija sa spitalele după un îndelungat scandal şi după ce acesta a perorat pe toate tonurile posibile să i se dea lui totul, că se ocupă el mai bine de afacerea asta, cu spitalele.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici