Crin Antonescu ridica manusa generalului Olaru

Vineri, am publicat o scri­soare deschisa adresata "vii­­torului presedinte" al Roma­niei de generalul in rezerva Iordache Olaru. Toto­data, am anuntat ca supu­nem dezbaterii publice semnalele puternice privind starea Armiei Romane trase de unul dintre cei mai buni experti militari autohtoni, cu multi ani de activitate la Cartierul General al NATO din Bru­xelles si cel care a avut curajul sa-i infrun­te pe ministrul Stanisoara si seful Statului Major General amiralul Ma­rin.

10 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu ridica manusa generalului Olaru

Crin Antonescu ridica manusa generalului Olaru

Solicitarii noastre i-au raspuns, in aceeasi zi, principalii doi candidati anuntati oficial: Crin Antonescu - PNL si Mircea Geoana - PSD. Tot vineri, am trimis adrese oficiale pe aceeasi tema prese­dintelui Traian Basescu si ministrului Apararii Mihai Stanisoara. Presedintia si Apararea nu au dat niciun semn de viata pana la in­chiderea editiei. Astazi publicam punctul de vedere al candidatului liberal.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici