Cristi Balaj: "Un arbitru ia 600 de decizii pe meci. Dacă 3 sînt greşite, e numit «hoţ» şi «vagabond»"

Cristian Balaj, arbitrul băimărean care va duce greul în Liga 1 în acest final de sezon împreună cu Alexandru Tudor, a dezvăluit astăzi o statistică foarte interesantă, care spune că o brigadă de arbitri ia în medie nu mai puţin de 600 de decizii pe meci.

10 afișări
Imaginea articolului Cristi Balaj: "Un arbitru ia 600 de decizii pe meci. Dacă 3 sînt greşite, e numit «hoţ» şi «vagabond»"

Cristi Balaj: "Un arbitru ia 600 de decizii pe meci. Dacă 3 sînt greşite, e numit «hoţ» şi «vagabond»"

"Dacă 597 de decizii le-am luat bine şi alte 3 prost, sîntem făcuţi hoţi şi vagabonzi", a relatat Balaj.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici