Criza mondială şi vânătoarea de mistreţi

Vânătoarea de mistreţi de la Balc stârneşte anual controverse, dar continuă neabătută. Încăpăţânat şi autoimunizat, Ion Ţiriac îşi invită prietenii şi partenerii de afaceri la un lobby în natură periodic.

1 afișare
Imaginea articolului Criza mondială şi vânătoarea de mistreţi

Criza mondială şi vânătoarea de mistreţi

Milionarii Europei, români şi străini, s-au adunat sâmbătă şi duminică pe domeniul de vânătoare de la Balc, judeţul Bihor, pentru a participa la partida de vânătoare oferită de fostul tenismen Ion Ţiriac, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România. Ţiriac a transformat vânătoarea de ianuarie într-o tradiţie, aceasta fiind cea de-a cincea ediţie, din 2005, când omul de afaceri a organizat aici prima vânătoare pentru prietenii săi, oameni de afaceri şi oameni politici.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici