Cu cât ar trebui scăzute taxele sociale?

România are o problemă majoră cu fiscalitatea excesivă pe forţa de muncă, CASS ar trebui reduse semnificativ pentru a se dezgheţa piaţa forţei de muncă, a declarat Jan Glas, managing partner al firmei de consultanţă financiară TPA Horwath România.

11 afișări
Imaginea articolului Cu cât ar trebui scăzute taxele sociale?

Cu cât ar trebui scăzute taxele sociale?

"România nu este o ţară competitivă pentru că are o fiscalitate excesivă, în special cea pe forţa de muncă. Singura taxă competitivă este impozitul pe profit de 16%, în rest nu ne putem mândri cu nimic. Când vin investitorii străini în România, singurul lucru care îi interesează este costul forţei de muncă, şi nu numărul de taxe şi valoarea acestora este problema.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici