Cu Securitatea, în Parlamentul European

Fostul ministru al finanţelor, Daniel Dăianu, figurează pe locul 2 în lista candidaţilor PNL pentru Parlamentul European. În lipsă de „muşterii“, liberalii au recurs la cooptarea unor personaje cu un trecut discutabil. Un exemplu este chiar Daniel Dăianu, care nu şi-a ascuns trecutul său securist.

1 afișare
Imaginea articolului Cu Securitatea, în Parlamentul European

Cu Securitatea, în Parlamentul European

Dăianu a fost absolvent al facultăţii de comerţ exterior, a intrat după absolvire în Direcţia de Informaţii Externe, ceea ce echivalează cu SIE de azi. A ieşit după doi ani şi jumătate, în 1978. A lucrat cea mai mare parte din timp într-un compartiment de analiză, de unde şi-a dat demisia pentru că nu era de acord cu anumite lucruri şi îl munceau gândurile. Acesta a declarat, ieri, că se va retrage de pe liste în cazul în care se va constata că statutul său de fost ofiţer DIE dăunează imaginii partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici