Cum a ajuns Cornu să aibă sală de sport de 4.000.000 euro

Două firme de partid, una PDL şi cealaltă PSD, au construit în comuna Cornu una dintre cele mai moderne săli de sport din România. În mod paradoxal, sala sătească este cu 20% mai scumpă decât sora sa geamănă, sala olimpică de la Izvorani.

18 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns Cornu să aibă sală de sport de 4.000.000 euro

Cum a ajuns Cornu să aibă sală de sport de 4.000.000 euro

De aproximativ două săptămâni, cei 270 de elevi ai şcolii generale din comuna Cornu (Prahova) au şansa să facă orele de educaţie fizică într-o sală de sport de cinci stele.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici