Cum a fost "umilit" Tudor Chirilă de "hinghierii" de maşini

Tudor Chirilă povesteşte că, săptămâna trecută, se grăbea şi a parcat maşina într-o intersecţie. Când s-a întors, a găsit pe carosabil o sesizare a poliţiei, care îi spunea că maşina i-a fost ridicată, potrivit Gândul.

Imaginea articolului Cum a fost "umilit" Tudor Chirilă de "hinghierii" de maşini

Cum a fost "umilit" Tudor Chirilă de "hinghierii" de maşini (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

"Maşina era parcată într-o intersecţie, e adevărat, dar de ce trebuie să fac efortul de a-mi aminti că n-am voie să parchez astfel, când ar putea să fie semnalizat preventiv de pe trotuar?", se întreabă solistul pe blog.

Chirilă spune că, în ziua următoare, a fost să-şi recupereze maşina, dintr-un "loc viran, împrejmuit de un gard, lângă o cale ferată, unde noaptea ar putea hingheri câini". Acolo, un bărbat făcea scandal şi îi ameninţa pe funcţionari, pentru că nu-şi putea recupera automobilul, din cauză că nu avea împuternicire de la firmă.

Solistul scrie pe blog că, pentru a-şi recupera maşina, avea nevoie de carnet, buletin şi certificat de înmatriculare, însă nu avea decât carnetul, pentru că restul actelor se aflau în autoturism.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici