Cum a fugit din România

Sirianul Omar Hayssam i-a spus procurorului Ciprian Nastasiu, intr-o convorbire telefonica interceptata, ca "ramine pe loc", adica in Liban, pentru a se intilni cu el, totodata explicindu-i ca isi poate face si concediul acolo.

1 afișare
Imaginea articolului Cum a fugit din România

Cum a fugit din România

"Masini, gagici, cintarete, dansatoare. Ce vreti, stam si ne distram!". Cei doi interlocutori pun la cale o intilnire, in jurul datei de 6 septembrie 2006, la rugamintea lui Omar Hayssam care promite ca ii va spune tot adevarul despre plecarea sa. Dupa ce se tocmesc asupra locului de intilnire, Hayssam ii spune in final ca ramine in Liban, pe loc, pentru a-l astepta. Tot in convorbirile dintre cei doi, Hayssam ii spune lui "Nic" (procurorul Nastasiu-n.r.) ca trebuie sa se interneze la Universitatea Americana din Beirut, pentru o operatie, in urma inrautatirii bolii pe care sustinea ca o are in România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici