Cum a murit un partid înainte de a se naşte

Acum două luni, apariţia unui partid părea inevitabilă. Un proiect cu totul nou, bazat pe integritate şi promovat pe Internet. Câţiva intelectuali au început să-l pună la cale. A pornit o dezbatere entuziastă despre despre ideologie, lideri şi strategie. Apoi totul a murit subit. Unde şi de ce a dispărut Noul Partid?

6 afișări
Imaginea articolului Cum a murit un partid înainte de a se naşte

Cum a murit un partid înainte de a se naşte

În 1996, Alianţa Civică câştiga alegerile ca parte a CDR. De atunci, nici o formaţiune în afară de partidele clasice nu a reuşit să intre în Parlament. Nu pentru că n-ar fi încercat - chiar acum sunt o mulţime de iniţiative care vor "o altfel de Românie". Dar ceva nu s-a închegat. Am urmărit cea mai recentă dintre ele ca să aflu de ce mai toată lumea huleşte partidele de acum, dar nimeni nu reuşeşte să pornească o alternativă.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici