Cum a ratat România şanse de miliarde

Multe investiţii străine de miliarde au ocolit România. Au fost ratate astfel zeci de mii de slujbe şi mari contribuţii la buget. În plus, statul derulează sute de contracte scumpe şi inutile, iar evaziunea fiscală face ravagii. Peste 7 milioane de oameni nu ar aştepta cu spaimă 1 iunie dacă aceste domenii ar fi fost administrate corect.

2 afișări
Imaginea articolului Cum a ratat România şanse de miliarde

Cum a ratat România şanse de miliarde

În 2009 Mercedes a scos România din cărţi pentru construirea unei fabrici de autovehicule, deoarece a considerat că infrastructura din Ungaria este incomparabil mai bună. Investiţia urma să aibă o valoare de 800 milioane euro, iar fabrica să creeze slujbe pentru 2.500 de oameni.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici