Cum a reuşit şeful SIF Oltenia, Dinel Staicu, alias Nuţu, să fenteze Justiţia română

Dinel Staicu, pe nume Nuţu de la începutul acestui an, ar fi părăsit deja România folosindu-se de... vechea sau noua carte de identitate, neavând interdicţie de a părăsi ţara, înainte de consemnul la frontieră hotărât de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

4 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit şeful SIF Oltenia, Dinel Staicu, alias Nuţu, să fenteze Justiţia română

Cum a reuşit şeful SIF Oltenia, Dinel Staicu, alias Nuţu, să fenteze Justiţia română

Cel puţin aşa susţin unele surse, care afirmă că Dinel şi-a pregătit din timp şi pas cu pas plecarea care ar fi avut loc printr-un punct de trecere terestru din sud.
Astfel, folosind diverse lacune legislative, şi profitând de nepăsarea autorităţilor, boss-ul SIF Oltenia s-a făcut nevăzut.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici