Cum ajung numele mari pe firme mici

Companii romanesti de constructii, stomatologie, comert, media utilizeaza numele de Orange, Vodafone sau General Electric, fara sa aiba nicio legatura cu multinationalele respective sau cu domeniul in care acestea activeaza.

1 afișare
Imaginea articolului Cum ajung numele mari pe firme mici

Cum ajung numele mari pe firme mici

Aceasta situatie este posibila din cauza lipsei de comunicare intre Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), unde se inregistreaza firmele, si Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), unde se inregistreaza marcile, precum si din cauza legislatiei incomplete.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici