Cum ajung pacienţii străini cobai în România

Preţuri mici contra unor tratamente inovatoare – acestea sunt ingredientele cu care firma Dalin Medical din Bucureşti îi momeşte pe pacienţii invalizi, cu scleroză multiplă, să vireze bani în contul unei agenţii de turism. Cu ce rezultate se laudă medicii din clinică: pacienţii dorm mai bine şi suportă mai uşor căldura.

5 afișări
Imaginea articolului Cum ajung pacienţii străini cobai în România

Cum ajung pacienţii străini cobai în România

Suferinţa unora poate fi o metodă excelentă de îmbogăţire pentru alţii. Sub pretextul că practică turism medical, firma Danny Tour din Bucureşti, condusă de Daniel Golea, racolează pacienţii cu scleroză multiplă din străinătate şi le promite un tratament revoluţionar, care de altfel, nu a fost recunocut ştiinţific nicăieri în lume - Liberation Treatment.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici