Cum ajunge, la 20 de ani, un fiu de fost ministru vedeta unui scandal naţional

Andrei Răzvan Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului, Sorina Plăcintă, senator PDL, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. El este acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere şi tâlhărie.

11 afișări
Imaginea articolului Cum ajunge, la 20 de ani, un fiu de fost ministru vedeta unui scandal naţional

Cum ajunge, la 20 de ani, un fiu de fost ministru vedeta unui scandal naţional

Andrei Răzvan Plăcintă, 20 ani, ar fi comis toate aceste fapte luni seara, în jurul orei 20.30, pe strada Berzei din Bucureşti, în faţa unui magazin care comercializa produse etnobotanice. În zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu strada Berzei, Răzvan Andrei Plăcintă a avut un incident violent cu iubita sa.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici