Cum arata cele mai impresionante desene 3D pe asfalt

Desenele 3D pe asflat sunt din ce în mai prezente pe străzile capitalelor europene. De la gropi, cascade sau chiar accidente, fiecare operă a unui artist atrage sute de curioşi.

290 afișări
Imaginea articolului Cum arata cele mai impresionante desene 3D pe asfalt

Cum arata cele mai impresionante desene 3D pe asfalt

Un gheţar nu mai pare aşa ciudat pe o stradă aglomerată şi nici o spărtură în gheaţă.

Câţiva pasionaţi de jogging aleargă pe lângă un vulcan în flăcări, însă, nu sunt în niciun fel de pericol. Poţi chiar să vâsleşti pe un râu unde înoată aligatori.

Iar dacă nu ai timp şi bani să ajungi la plajă sau într-un parc de distracţii exotic, ai putea încerca unele tridimensionale. Culorile sunt la fel, în schimb nu te vei bronza defel.

Vezi galeria foto cu picturi 3D pe asfalt pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici