Cum arată cele mai spectaculoase noduri rutiere şi intersecţii din lume

În timp ce autorităţile de la noi se chinuie de ani de zile să construiască o autostradă până la mare şi alta până la Arad sau un pasaj în Bucureşti, în alte ţări infrastructura este atât de bine dezvoltată, încât ai impresia că eşti pe altă planetă. Iar când vine vorba de intersecţii, nodurile de autostrăzi, podurile şi viaductele pe care circulă zilnic milioane de maşini te lasă fără respiraţie.

9 afișări
Imaginea articolului Cum arată cele mai spectaculoase noduri rutiere şi intersecţii din lume

Cum arată cele mai spectaculoase noduri rutiere şi intersecţii din lume

În Bucureşti se vorbeşte de vreo 5 ani de pasajul suprateran Basarab ca despre o minune cerească, menită să rezove problema traficului din Capitală, dar despre care nu se ştie când va fi dat în folosinţă.

Arată bine şi al nostru, am putea spune, dar nici nu încape termen de comparaţie cu marile pasaje şi intersecţii din cele mai dezvoltate ţări ale lumii.

Vezi mai multe fotografii cu cele mai spectaculoase noduri rutiere şi intersecţii din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici