Cum arată două staţii de metrou din bucureşti care au costat 100 de milioane de dolari

La 22 de ani de la începerea lucrărilor (cu o pauză de şase ani) şi după o investiţie de 300 de milioane de lei, metroul bucureştean s-a extins cu încă 2,6 kilometri. Două staţii moderne de metrou vor fi date, mâine, în folosinţă.

11 afișări
Imaginea articolului Cum arată două staţii de metrou din bucureşti care au costat 100 de milioane de dolari

Cum arată două staţii de metrou din bucureşti care au costat 100 de milioane de dolari

Noile staţiile de metrou - Jiului şi Parc Bazilescu - se află pe magistrala 4 (M4) care începea de la Gara de Nord şi se termina la "1 Mai". În fiecare zi, între 5.000 şi 10.000 de noi călători din cartierul Bucureştii Noi vor folosi un mijloc de transport care până astăzi le era "interzis".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici