Cum fac 200 de români fac bani pe Wall Street

Un număr de 200 de români sunt investitori pe bur­se­le americane NYSE şi NASDAQ, cele mai mari din lu­me. Valoarea investiţiilor realizate de aceştia e de câ­te­va milioane de euro, potrivit estimărilor ZF în baza da­telor furnizate de brokeri.

8 afișări
Imaginea articolului Cum fac 200 de români fac bani pe Wall Street

Cum fac 200 de români fac bani pe Wall Street (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

"Pentru mulţi dintre investitori, plasamentele pe bur­sele de peste Ocean sunt ca un al doilea job. După ce termină orele de program la locul de muncă, aceştia alo­că câteva ore pentru a face bani pe bursele străine. Va­loarea medie a unui cont de tranzacţionare deschis de clienţii noştri urcă până la 30.000 de euro", a spus Ser­giu Mandiş, şeful departamentului de tranzacţionare din cadrul societăţii de brokeraj Fairwind Securities, con­trolată de Dinu Patriciu.

Citeşte mai multe despre românii care fac bani pe Wall Street pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici