Cum fac avere afaceriştii americanii din apocalipsa anunţată în 2012

Potrivit unor interpretări ale calendarului Mayas, sfârşitul lumii va veni în timpul solstiţiului de iarnă (21 decembrie) 2012. Iar antreprenorii care susţin că trebuie ca omenirea să lupte pentru supravieţuire au început deja să se pregătească pentru ziua cea mare. Afacerile tematice sunt în plină expansiune în America, scrie Time.

6 afișări
Imaginea articolului Cum fac avere afaceriştii americanii din apocalipsa anunţată în 2012

Cum fac avere afaceriştii americanii din apocalipsa anunţată în 2012 (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Dacă te aşteptai ca isteria cu sfârşitul lumii care urma să aibă loc pe 21 mai anul acesta să ia sfârşit odată cu depăşirea momentului, te-ai înşelat.

Deşi amatorii de senzaţional s-au desumflat după ce lumea nu s-a sfârşit pe 21 mai, există suficienţi oameni care să le ia locul şi să ţină subiectul pe tapet.

Actuala teorie apocaliptică despre sfârşitul lumii în 2012 este fie că pământul se va ciocni cu o gaură neagră, fie de o alta planetă, cert este că lumea pe care o ştim acum nu va mai fi la fel.

Ceea ce ştim cu siguranţă este faptul că oamenii fac bani din această idee. În Arizona, de exemplu, antreprenorii s-au pus pe treabă de ceva vreme.

Citeşte mai multe despre afacerile inspirate din sfârşitul lumii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici