Cum fac jocurile asiguratorii pe piaţa... pieselor auto

În ciuda numeroaselor avertizări şi chiar verificări din partea organelor abilitate, unele companii de asigurări încearcă, în mod ilegal, să deţină monopolul pe piaţa pieselor auto, achiziţionând ca intermediari piesele, deşi nu au voie să aibă alt domeniu de activitate cu excepţia asigurărilor, şi împiedicând service-urile independente agreate să cumpere în scop de revânzare piesele necesare reparării avariilor.

4 afișări
Imaginea articolului Cum fac jocurile asiguratorii pe piaţa... pieselor auto

Cum fac jocurile asiguratorii pe piaţa... pieselor auto

Având în vedere existenţa acestor "practici ilegale", care datează încă de dinainte de 2009, Asociaţia Distribuitorilor de Piese Auto din România (ADPAR) a sesizat Consiliului Concurenţei, printr-o scrisoare deschisă trimisă săptămâna trecută, fără a nominaliza însă companiile.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici